Styla din motocrosscykel

Många drömmer om ett snyggt dekalkit till sin motocrosscykel, eller vill förnya den på andra sätt så att den står ut från mängden. För dig som är passionerad inom sporten och tillbringar mycket tid på din cykel är det viktigt att den passar din personliga stil. Ett snyggt dekalkit är en bra början, men det finns också många andra tillbehör du kan köpa.

Med snygga crossdekaler från HG Stickers får du produkter som är lätta att montera på din cykel. Här hittar du dekalkit som är tillverkade och designade i Sverige och som håller hög kvalitet. Du kan också kontakta butiken om du söker dekaler till ett visst märke eller om det är något annat du vill ha hjälp med.

Gör din cykel till din egen

Syskonen Jim och Nicole Loginger tävlar båda i mästerskap inom motocross utomlands. Nicole kom igång med sporten relativt sent, tidigare tävlade hon i schack där hon nådde guld i flick-SM. Hon mekar med den fyrtaktare på 250 kubik som brodern Jim tävlade med i SM. Nicole byter dekaler och smörjer lager och ändrar den inför sina egna lopp nästa år. Med rätt dekalkit kan hon göra hojen till sin egen.

Att ta VM-guld inom motocross kan ta lång tid då konkurrensen är hård. Farten och att man snabbt måste fatta rätt beslut är vad som lockar för många, då motocross kräver kvicktänkthet. Många gillar också att meka och förändra sina cyklar med nya dekaler, belysning och olika stylingkit.

Spännande sport

Motocross ger spänning, adrenalinkickar och fart. Att ha fullständig kontroll över cykeln och sig själv är en del av lockelsen. Sporten uppstod först i Storbritannien och innebär att man kör med en motorcykel på en bana där terrängen är kuperad. Underlaget kan bestå av sand, grus eller jord. En liknande sport är enduro, som till skillnad från motocross inte körs på preparerad bana utan i skogen. Hos HG Stickers kan du också hitta endurodekaler till en lång rad märken och modeller.

Med ett dekalkit kan du enkelt ändra utseendet på hela din motocrosscykel. Sätt dekaler på fram- och bakskärmar, kylarvingar, luftburk, nummerplåtar, gaffelbensskydd och sving. Du kan också välja att specialanpassa ditt dekalkit med eget namn och nummer för att skapa ett unikt utseende. Stå ut från mängden när du kör lopp och anpassa din cykel till din personliga smak med ett enkelt applicerbart dekalkit.